Forside

Malerier

Prosess

Meg

Kontakt

 
   

Biografi

Jeg er født i 1973 og oppvokst på Sotra utenfor Bergen. Selv om det tidlig var klart at jeg hadde et visst kunstnerisk talent, hadde jeg også stor interesse for naturvitenskap og valgte en utdannelse i den retningen. Fra 1992 til 1996 studerte jeg ved Norges Teknisk-Naturvitenskaplige Universitet (NTNU) i Trondheim. Jeg har vært ansatt på Forsvarets Forskningsinstitutt (FFI) på Kjeller siden 1997. For tiden arbeider jeg som seniorforsker innenfor radarteknologi og automatisk objektgjenkjenning.

 

Jeg er selvlært som kunstmaler. Siden 2000 har jeg satset noe mer seriøst på denne fritidsaktiviteten og lagt mer innsats i oljemaleriene mine. Det er imidlertid en utfordring å finne tid til det ettersom jeg fremdeles er i fullt arbeid.

 

Jeg har alltid vært fascinert over naturen. Det er det jeg prøver å formidle gjennom maleriene mine. De som bruker tid i naturen og har blikk for de små tingene vil legge merke til det store mangfoldet av former og farger, og hvordan en mengde små detaljer til sammen kan danne et storslått landskap. For at maleriene mine skal gjenspeile dette, bruker jeg farger som oppfattes mest mulig like de virkelige fargene i naturen, og jeg tar med forholdsvis mye detaljer.

 

Kunstner-CV

 

Kollektivutstillinger:

 

  •  
27. Sep. - 8. Nov. 2008: Romeriksutstillingen (Juryert), Galleri Skårer, Lørenskog og Galleri Jessheim.
  •  
Des. 2007: Galleri Haganes, Sartor Storsenter, Sotra.
  •  
Nov. - Des. 2001: Marsteinen Hotell, Sotra.
  •  
Jan. - Feb. 2001: Karioka Design & Galleri, Sotra.

Kjøpere:

 

  •  
Fjell kommune
  •  
Private samlere